WinterSport in China. City of Zhangjiakou in Stockholm

“北欧雷震遇上中国红” —联合孵化加速中心倡议 北欧冬季王国 2019 SINO-TRACK 联结两个杰出的经济体系

Spännande att idag träffa den högsta ledningen för Zhangjiakou, som är den stad/ region i Kina som är värd för Vinter OS 2022. Ordföranden Li Qingchun gick igenom de stora behov de har och de affärsmöjligheter det innebär för Nordiska bolag inom vintersport. Är du verksam inom vintersport så bör du utforska vilka möjligheter ditt bolag har i Kina/ på de kinesiska marknaderna! En stor marknad som under de kommande åren kommer växa till enorm! Gäller även startups och små bolag, på mötet idag fick Lokatt Helmets presentera sin innovativa skidhjälm och fick representera det svenska ecosystemt av StartUps inom sportstech. Stort tack till kinesiska ambassaden som arrangerade.

Comments are closed.